Menu Sluiten

Tapijt / Meubel Reinigen

(minimaal 100 m²)

Het reinigen en onderhouden van tapijten, vloerbedekking of inloopmatten is belangrijk om de levensduur te verlengen. Een warme, maar ook schone vloerbedekking is het visitekaartje van uw bedrijf of de basis van een fijne leefomgeving!

Wij beschikken over de juiste en krachtigste machine om uw vloer weer schoon, hygiënisch en huisstofmijt vrij te maken.

Deze machine, de truck mound 470 in combinatie met de RX 20 staat bekend als de enige machine die daadwerkelijk dieptereiniging biedt door zijn krachtige inspuiting en afzuiging.

Voor aanvang wordt gering chemicaliën aangebracht waarna onder hoge druk tot diep in de poriën gespoeld wordt met warm water.

Hierbij is gedegen kennis van de vezelstructuur van groot belang om de juiste dosering en warmte toe te passen.

Naast kwaliteit hebben wij onze leefomgeving, het milieu, hoog in het vaandel staan.

Opleiding, certificering en toetsing via S.W.T.M. (Stichting Waarborg Tapijt & Meubelreiniging) en TNO.

Om ons vakwerk goed uit te kunnen voeren komen wij eerst op locatie vrijblijvend langs om te inventariseren welke wegen we gaan behandelen. Iedere vloer is anders en wij willen u voorzien van het beste advies met als doel het door u gewenste resultaat!

Ook werken wij met onderhoudscontracten zodat we optimaal resultaat en een maximale levensduur van uw vloerbedekking kunnen garanderen. Uiteindelijk levert dit u dus een besparing op en de juiste uitstraling en hygiëne van uw vloer, zoals die hoort te zijn.

Offerte aanvragen

Vraag via dit formulier een gratis en vrijblijvende offerte aan.

  Floortec

  Floortec levert, onderhoud en renoveert al ruim 15 jaar de vloeren van de Nederlandse huiskamers. Parket schuren, marmer polijsten of nieuwe vloeren plaatsen; Floortec heeft de kennis en de vakmensen voor de juiste beoordeling van de vloer en informeert u graag over de diverse mogelijkheden.

  CBW-Erkend

  Floortec Midden Brabant is CBW-Erkend. 

  Cbw logo

  Contact