Menu Sluiten

Natuursteen Polijsten / Slijpen

Polijsten van natuursteen

Wanneer uw vloer aan een onderhoudsbeurt toe is kunnen wij deze voor u polijsten. Polijsten wordt uitgevoerd met behulp van diamantgebonden polijstpads. Dit wordt in circa 4 stappen gedaan, afhankelijk van het type natuursteen en de gewenste glansgraad. Dit kan variëren van gezoet (matglans), zijdeglans tot een hooglans uiterlijk. Kortom, wij geven uw vloer weer de uitstraling en allure van weleer. We reinigen de voegen, verwijderen vlekken en dof geworden plekken en werken de vloer geheel naar uw wens af. Tevens ontvangt u een gratis onderhoudsproduct.

Slijpen van natuursteen

Indien uw vloer storende hoogteverschillen of beschadigingen heeft kunt u deze laten vlak slijpen.

Slijpen wordt uitgevoerd met behulp van een slijpmachine met diamantsegmenten. Een slijpmachine heeft veel gewicht en kan daardoor een laagje van de vloer slijpen. Dit geeft geen stof omdat er met water geslepen wordt. De vloer wordt in circa 8 stappen geslepen, van grof naar fijn. Het aantal stappen is afhankelijk van het type natuursteen en de gewenste glansgraad. Dit kan variëren van gezoet (matglans), zijdeglans tot een hooglans uiterlijk.

Offerte aanvragen

Vraag via dit formulier een gratis en vrijblijvende offerte aan.

  Floortec

  Floortec levert, onderhoud en renoveert al ruim 20 jaar de vloeren van de Nederlandse huiskamers. Parket schuren, marmer polijsten of nieuwe vloeren plaatsen; Floortec heeft de kennis en de vakmensen voor de juiste beoordeling van de vloer en informeert u graag over de diverse mogelijkheden.

  CBW-Erkend

  Floortec Midden Brabant is CBW-Erkend. 

  Cbw logo

  Contact