Menu Sluiten

Stofvrij Schuren

Een gedegen werkwijze… De eerste stap om uw vloer weer in topconditie te krijgen is een advies op maat en een plan van aanpak. De vloer wordt in topconditie gebracht door optimaal te behandelen en waar nodig te renoveren. Floortec heeft daarvoor alle technieken in huis voor elk soort vloer: schuren, vullen, afwerken, reinigen, polijsten, lakken, oliën  of kleuren. Door deze technieken kan uw vloer naar wens een geheel andere uitstraling krijgen. Zo krijgt uw houten vloer na een intensieve kleurbehandeling een geheel nieuwe look. Wij maken bij het schuren van houten vloeren al enkele jaren gebruik van professionele stofzuigunits. Stofvrij schuren is voor u als klant een prima oplossing, maar ook voor onze vloerspecialisten. ( geen stoflaag, dus geen vuil of allergische reacties).

Voordat een houten vloer opnieuw afgewerkt wordt met lak, olie of hard wax is het soms nodig de vloer volledig kaal te schuren. Als de vloer kaal is dienen vaak nog andere werkzaamheden gedaan te worden bijvoorbeeld spijkers drevelen en vullen en/of v-naden frezen. Dan is het moment aangebroken om de vloer te polijsten. De keuze van afwerking bepaalt hoe grof of hoe fijn de vloer behandeld moet worden om een goede basis te vormen voor een prachtig eindresultaat.

Aanhelen parketvloeren

Indien er bijvoorbeeld door het wegbreken van een muur of open haard een stuk vloer aangeheeld moet worden kunnen wij dit voor u verzorgen. Ook het repareren van de vloer naar aanleiding van bijv. waterschade bestaat tot de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Vraag via dit formulier een gratis en vrijblijvende offerte aan.

  Floortec

  Floortec levert, onderhoud en renoveert al ruim 20 jaar de vloeren van de Nederlandse huiskamers. Parket schuren, marmer polijsten of nieuwe vloeren plaatsen; Floortec heeft de kennis en de vakmensen voor de juiste beoordeling van de vloer en informeert u graag over de diverse mogelijkheden.

  CBW-Erkend

  Floortec Midden Brabant is CBW-Erkend. 

  Cbw logo

  Contact